Au sechestrat o femeie și doi copii ca să facă rost de o rețetă secretă de mici

Doi bărbați din Hunedoara au fost arestați preventiv, după ce în luna septembrie au jefuit o locuință în care se aflau o femeie cu doi copii, legându-i pe aceștia de mâini și de picioare și aplicându-le bandă adezivă pe gură. Potrivit Digi24, suspecții au amenințat-o pe femeie pentru a le da rețeta secretă de mici pe care aceasta o folosește în afacerea sa cu mezeluri. Hoţii au furat din casă 37.000 de lei, mai multe bijuterii şi ceasuri. Suspecţii şi-au acoperit faţa cu cagule şi au purtat mănuşi pentru a nu fi identificaţi.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bărbaţi, la data de 3 septembrie 2022, au pătruns într-o locuinţă situată în cartierul Peştişul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acţiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal, legându-le mâinile şi picioarele şi aplicându-le bandă adezivă pe gură, după care au sustras din locuinţă 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri”, transmite IPJ Hunedoara. 

Cei doi suspecți au primit, marţi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate.