Cristian Rizea – dezvăluiri incredibile despre rețeaua șpăgilor via George Becali-Costel Bucur-Florea Pîrvu și judecătorul Ion-Tudoran

0
208

Fostul deputat Cristian Rizea și-a înregistrat pe pagina sa de socializare o nouă „spovedanie”, dezvăluirile sale vizând, de această dată, sistemul corupt prin care George Becali a beneficiat de hotărâri judecătorești favorabile aranjate de fostul magistrat Corneliu Bogdan Ion-Tudoran. Potrivit lui Rizea, Becali a fost ajutat să primească de la statul român despăgubiri în valoare de 60 de milioane de euro (asumate oficial prin nepotul său, Vasile Geambazi) prin ajutorul oferit de fostul judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel București. Conform dezvăluirii, intermediarul mitei pentru judecătorul Ion-Tudoran a fost Costel Bucur, care mai departe a colaborat cu Florea Pîrvu zis Chinezu, patronul Autovit.

Știu totul…cum s-au dus banii. Costel Bucur, apropiatul tău, pe care toată lumea îl știe, cel care a fost patron pe la Gloria Buzău acum câțiva ani, și făceați voi blaturi (….) Costel Bucur a fost intermediarul șpăgii pentru cei 60 de milioane de euro pe care tu i-ai prăduit, i-ai furat din banii bucureștenilor cu complicitatea nepotului tău, Vasile Geambazi. Șpaga a ajuns la Florin Pîrvu, zis Chinezu, patronul târgului Autovitan Bârzești, cel care îl controlează, l-a controlat și îl are în buzunarul lui, ca să mă exprim metaforic, pe acest judecător Tudoran. Care apoi s-a pensionat rapid, s-a declarat nebun chiar, internându-se într-un spital de psihiatrie”Cristian Rizea

Cristian Rizea a vorbit direct despre traseul unor șpăgi luate de judecătorul Ion-Tudoran

Nu este pentru prima dată când numele judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran este plasat în zona traficului de influență exercitat în favoarea lui Florea Pîrvu zis Chinezu sau în favoarea lui Gigi Becali.

Marinică Bozdoro, care a fost condamnat de judecătorul Ion-Tudoran pentru că nu a plătit o taxă finală de 400.000 de euro, a dezvăluit în trecut pentru România TV cum magistratul corupt s-a îmbogățit tocmai din aranjarea unor dosare de retrocedări.