Dezvăluire uluitoare cancan.ro |Agnes Ciomortan, amintirea unui deces mușamalizat de judecătorul Ion-Tudoran pentru amicul Florin Pîrvu

Agnes, iubita lui Florin Pîrvu. In cadrul al doilea, în spate, cu mustață, însuși Ion-Tudoran

Incredibilă informația lansată de ziarul cancan.ro. Potrivit gazetarilor de la această publicație, fostul judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a manipulat și tăinuit moartea (sau mai degrabă uciderea) unei adolescente. Este vorba de Agnes Ciomortan, amanta bunul său prieten, Florin Pîrvu, patronul Autovit.

O informație incendiară primită în vara anului trecut pe adresa pont@cancan.ro oferea detalii cutremurătoare despre mușamalizarea morții/uciderii unei adolescente. Agnes, iubita de atunci a afaceristului Florin Pîrvu zis „Chinezu”, și-a sfârșit viața în urma unei supradoze. Și totul a fost atunci mușamalizat prin implicarea judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, bun prieten al lui Pîrvu „Chinezu”. Patronul Autovit, Florin Pîrvu, a negat vehement totul. Ba a și lansat oarece amenințări, sperând că faptele sale de acum 20 de ani au fost acoperite de timp și de uitare. Supriză, însă! Informații noi aflate în posesia cancan.ro devoalează pe de-antregul monstruoasa faptă. De fapt o crima neprescrisă acoperită de judecătorul Ion-Tudoran ce continuă și astăzi, probabil, să îl bântuie pe „Chinezu”.

Născută la data de 23 mai 1979, Agnes Ciomortan a avut ghinionul de a-l întâlni în această viață pe Florin Pîrvu. Minoră fiind, adolescenta s-a îndrăgostit la finalul anilor 1990 de patronul Autovit, relația fiind aproape pe deplin asumată. O dovedește și fotografia făcută la o petrecere, în care, pe lângă cei doi – Florin și Agnes, în fundal se întrezărește, ca o piază-rea, figura judecătorul Ion-Tudoran. Consumată prin apartamente din Berceni, povestea de iubire dintre Florin Pîrvu și Agnes Ciomortan a început a fi asezonată cu doze de heroină. Conform noilor informații parvenite pe adresa de mail pont@canca.ro, o supradoză i-a fost fatală tinerei Agnes. Se întâmpla în dimineața zilei de 12.10.1999. Speriat, Florin Pîrvu a apelat atunci la sprijinul bunului său prieten, judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran. Iar la sfatul acestuia, tânăra nu a fost dusă imediat la spital, unde, probabil, ar mai fi avut șanse. Dimpotrivă, în timp ce Ion-Tudoran rearanja lucrurile prin casă, Pîrvu a ieșit și s-a plimbat câteva ore prin oraș, pentru a fi văzut de martori, pentru a-și crea un alibi. Și abia apoi au fost anunțate autoritățile. Nu mai era nimic de făcut. Iar decesul lui Agnes Ciomortan a fost înregistrat prin certificatul 3261/12.10.1999. Încolțit de remușcări, dar și pentru a evita deschiderea unor anchete, Florin Pîrvu a înmormântat-o pe Agnes în cavoul său din cimitirul Belu. Iar familiei acesteia i-a achiziționat un imobil pe strada Bâlea, tot în Berceni. Culmea este că și acum, la peste 20 de ani de la nefericitul eveniment, încă mai există urme ale relației dintre Florin Pîrvu și Agnes. Dăruit de Pîrvu, în august 1998, lui Agnes ca o dovadă de iubire, autoturismul Mercedes B 66 FPA (inițialele FPA au fost asumat de-a lungul vremii de Florin Pîrvu) încă se mai află înmatriculat pe numele adolescentei dispărute. Și, conform informațiilor primite de ziarul nostru, acesta este parcat exact la adresa din strada Bâlea unde Florin Pîrvu a achiziționat un imobil pentru a răscumpăra, cumva, pierderea lui Agnes.

Mașina făcută cadou de Chinezu lui Agnes încă este folosită. În fața casei cumpărată pentru tăcere

Apariția acestor informații cutremurătoare furnizate pe adresa pont@cancan.ro poate nu este deloc întâmplătoare. După ce a ascuns timp de peste 20 de ani, cu ajutorul amicului său, judecătorul Ion-Tudoran, decesul adolescentei iubite, Florin Pîrvu poate acum să își permită exercițiul sincerității. Cumva și din dorința firească de a-i oferi protecție fiicei sale, Irene Pîrvu, pe care el a implicat-o, tot la sfatul aceluiași judecător Ion-Tudoran, în operațiuni de evaziune fiscală și dețineri mascate prin instituția acțiunilor la purtător. Dar și pentru a se proteja pe sine însuși, căci la cei 70 de ani parcă ar fi prea mult să reia studiile, chiar dacă are experiența absolvirii unei facultăți în Bulgaria.