Judecătorului Ion-Tudoran – șantaj și amenințare cu interlopi a martorilor din dosarul său

Reporterii România TV au lansat o dezvăluire uluitoare din care reiese faptul că judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, de la Curtea de Apel București, își amenință și influențează martorii din dosarul în care el, personal, este anchetat penal. Caz șocant, pur mafiot, de influențare și amenințare a martorilor din dosarul penal în care judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran este anchetat de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ).

Cercetat pentru fals în declarațiile de avere prin nedeclararea unor proprietăți cumpărate și atribuite copiilor, dar și pentru trafic de influență, magistratul Ion-Tudoran își trimite fiul cel mic, Tudor, să urmărească și să contacteze martorii chemați la audieri. Direct, la vedere, Tudor Ion-Tudoran a supravegheat luni timp de șapte ore sediul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție din strada Modrogan. Plasat pe trotuarul de vis-a-vis, fiul judecătorul a patrulat încontinuu, iar atunci când sosea câte un martor se afișa ostentativ pentru a transmite, parcă, un mesaj nerostit: „Aveți grijă ce declarați! Tatăl meu este încă judecător în Penal!”, precizează România TV. Dincolo de contactul fizic cu martorii din dosar, fiul judecătorului Ion-Tudoran raporta telefonic orice mișcare.

Și mai grav, fiul cel mic al judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a fost ajutat în acțiunea sa de filaj și de influențare a martorilor de doi interlopi angajați de Florin Pîrvu zis „Chinezu”, proprietarul Autovit. Bun prieten și chiar partener de afaceri cu judecătorul Ion-Tudoran, Florin „Chinezu” și-a trimis doi oameni să îl susțină pe fiul magistratului. Aceștia au avut rolul de a patrula neîncetat cu mașina proprietate Autovit SA – B 888 XZR în jurul SIIJ, dar și de a-l flanca pe Tudor Ion-Tudoran pentru a arăta martorilor ce se poate întâmpla dacă se divulgă secrete.

Culmea este că, odată cu acțiunea de intimidare, legătura dintre Ion-Tudoran și Florin Pîrvu a devenit și mai evidentă. Fiul judecătorului s-a deplasat la sediul SIIJ și a urmărit martorii din dosarului tatălui cu un autoturism WV B 94 ZXR provenind tot de la Autovit. Direct, fără nicio reținere.