Nu poate justifica averea! Judecătorul Ion-Tudoran umblă cu cioara vopsită și cu Mustangul soacrei de 86 de ani. Vezi video

0
94
Judecătorul Ion-Tudoran s-ar fi bucurat la o mită de 250.000 de uro

Judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, de la Curtea de Apel București, și-a ascuns pe numele soacrei de 86 de ani un autoturism sport, de lux. Este vorba de un Ford Mustang coupe de 4600 cc și 300 de cai putere. Cu părul ca pana corbului (probabil abia ieșise de la o sesiune de vopsit fără lac stabilizator de nuanță), judecătorul Ion-Tudoran a fost suprins în timp ce parca mașina soacrei fix la locul de muncă, la Curtea de Apel București.

În prag de pensionare, dar cu aere de dandy de Vitan, Corneliu Bogdan Ion-Tudoran nu s-a putut stăpâni și a scos la plimbare mașina sport a soacrei sale, Georgeta Tudoran. Evident, aceasta este proprietara fictivă a mașinii, judecătorul fiind proprietarul real. Căci orice calcule de bun simț arată că mama-soacra, o bătrână în vârstă de 86 de ani, abia are bani să trăiască de azi pe mâine. Georgeta Tudoran încasează o pensie de 900 de lei pe lună și are datorii de circa 450 de lei la întreținere în blocul din Calea Victoriei numărul 2 unde locuiește. În plus, bătrâna nu a avut vreodată permis de conducere, deci este greu de crezut că a făcut brusc o pasiune pentru autoturisme sport.

Justificarea sumei plătită pentru achiziționarea Fordului Mustang coupe reprezintă o reală problemă pentru judecătorul Ion-Tudoran. Acesta este deja în acheta Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) pentru că a ascuns proveniența unei sume de peste 100.000 de euro cu care fiul său cel mic, Tudor, a cumpărat un apartament într-un complex rezidențial de lux în Sinaia. Din punct de vedere legal, aceeași problemă o are și soția lui, Doina Ion-Tudoran, director la Consiliul Concurenței.

Vezi si galerie foto: