Psihiatria e rușinoasă, dar e sănătoasă | Judecătorul Ion-Tudoran se dă bolnav pentru a nu fi anchetat

Până mai ieri conducea Mustangul soacrei. Acum își cheamă ambulanța

Proaspăt pensionat prin demisie, fostul judecător de la Curtea de Apel București Corneliu Bogdan Ion-Tudoran fuge de ancheta penală în care este cercetat susținând că este grav bolnav. El a invocat ba atac cerebral, ba atac de cord. Mai nou, pensionarul magistrat susține că are probleme cu capul și s-a internat la Psihiatrie, la spitalul Al. Obregia. Nu mai este mult și Corneliu Bogdan Ion-Tudoran va pleca să se trateze afară din țară, după modelul odraslei lui Gino Iorgulescu. În această situație nu este exlus ca procurorii să îi aducă la audieri pe medicii care îi sunt complici fostului judecător.

Ion-Tudoran se ascunde de procurori mai ceva ca într-o telenovelă turcească de prost gust. Imediat cum a aflat că este cercetat pentru falsificarea declarațiilor de avere și imposibilitatea de justifica mari sume de bani, odată la câteva zile pensionarul judecător și-a chemat ambulanța prin serviciul 112. Evident, a abuzat de acest serviciu de urgență. Apoi și-a căutat internări pe la Spitalul Floreasca și pe la Fundeni, dar a fost declarat perfect sănătos. Și chiar apt de pușcărie. Mai nou, Ion-Tudoran își încearcă norocul la Spitalul de Psihiatrie Obregia. Poate are norocul de a găsi vreun medic inconștient, care să nu-și iubească propria-i libertate, ce să îi furnizeze un certificat de om cu probleme psihice.

Cornele, la brutărie!

Doar că fostul judecătorul Ion-Tudoran este sănătos tun. Până mai ieri conducea autoturismul sport Mustang de 300 de cai putere pus pe numele soacrei. Și dădea iama printre grefierele de la Curtea de Apel București.( Știe ea, doamna Lili! Cum să nu știe?!) Fără nici-o problemă medicală, judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran își permitea gesturi și atitudini de-a dreptul mojice, amenințând până și avocații petenților. Ca nu cumva să i se strice reputația de dur și mercurialul de fante vopsit. Bun prieten și chiar asociat cu mulți interlopi, în fuga sa de Justiție judecătorul pensionar Ion-Tudoran nu are nici un fel de onoare. Și nici scrupule. Aproape că sacrifică până și libertatea propriilor odrasle penale. Și-a implicat mezinul, Tudor, în operațiunea de intimidare fățisă a martorilor din dosarul său trimițându-l ostentativ, împreună cu doi locotenenți ai lui Florin Pîrvu “Chinezu”, să îi intimideze pe martorii din dosarul său în fața sediului SIIJ. O faptă penală ce îl poate trimite pe juniorul Ion-Tudoran la un studiu aprofundat pentru câțiva ani buni. La fel și pe medicii de la Obregia ce încearcă să îl declare bolnav psihic pe fostul mare fante de la Curtea de Apel București.